Wandelcoaching

Natuur en inzicht

Loopt jouw hoofd over? Gebrek aan focus omdat je obstakels op je pad hebt?

Wandelcoaching zet je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Een wandeling in de natuur brengt rust, ontspanning en opent alle zintuigen. De natuur is een krachtig instrument, waarbij een enorme hoeveelheid metaforen symbool staan voor onderwerpen die op dit moment in je leven spelen. Deze symbolen geven nieuwe inzichten door letterlijk de beelden uit je hoofd te halen en er van een afstand naar te kunnen kijken. Welke kant kies je als je op een tweesprong staat? Het brede pad met hoge bomen of het kronkelige paadje met mul zand? Ben je bang voor insecten, of wil je juist alles ontdekken wat je ziet? Je keuzes zeggen zo veel over jou en waar je staat.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat wandelen in de natuur een uitermate positief effect heeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Groen brengt ons een heilzame werking en bevordert je humeur, creativiteit en probleemoplossend vermogen.

Wandelcoaching in de natuur is bij uitstek geschikt bij stress, piekeren, burn-out klachten, maar ook bij relatieproblemen, rouw en verlies, loopbaanreflectie, psychische kwesties of slapeloosheid.

Ervaar na afloop van een sessie meer ruimte in je hoofd, een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen om weer focus te kunnen hebben op wat voor jou belangrijk is.

Heb je een vraag of wil je gelijk een coaching sessie ervaren op je wandelschoenen, maak dan een afspraak voor een wandeling met mij.

Ik wil meer weten