Over mij…

Mijn naam is Linda, ik woon samen met mijn 2 kinderen in het prachtige Baarn.
Al zolang ik me kan herinneren heb ik gezocht naar ervaringen die buiten mijn comfortzone liggen. Waar iedereen het fijn vond om ergens bij te horen, wilde ik graag individualiteit en ontdekken wat ikzelf kon leren. Leergierig en ondernemend, iedere keer weer een nieuw avontuur. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik het gevoel kreeg dat ik me moest conformeren aan anderen. Het leek wel een rollenspel… Ben ik wel een goede dochter, een goede klasgenoot, goede vriendin, goede zus… En later werd dat gevoel nog sterker met de vraag of ik wel een goede werknemer, echtgenote en moeder zou zijn. Perfectionisme…, want voor minder deed ik het niet. Tijdens een sollicitatiegesprek benoemde ik het als een positieve eigenschap. Immers, iedereen wil toch iemand die tot in detail alles goed wil doen? Toch?!

Inmiddels heb ik ervaren dat de verwachtingen voornamelijk vanuit mijzelf kwamen en niet van de mensen om mij heen. Sterker nog, de mensen om mij heen hadden soms (vaak) ook last van het feit dat ik de lat zo hoog legde.

Een opeenstapeling van intense persoonlijke gebeurtenissen, waarbij mijn rollen plotseling één voor één wegvielen; heeft mij een spiegel voorgehouden, waardoor ik mijn innerlijke kracht weer heb gevonden en weet dat ik mijn eigen leven bepaal. Goed is goed genoeg. IK ben goed genoeg. Liefde komt vanuit jezelf, niemand of niets zou daar invloed op mogen hebben. De bevestiging komt vanuit jezelf.

Door mijn persoonlijke ontwikkeling en hervinden van mijzelf, ben ik nieuwe dingen gaan leren die mijn leven en beleving enorm verrijken.

Graag wil ik dit met jou delen, in verbinding, met als doel je altijd goed te voelen, ongeacht de omstandigheden. Iedereen is het waard om altijd een goed gevoel te hebben!

App mij!

Werk en opleiding

Ik werkte ruim 20 jaar in de reiswereld, voor diverse luchtvaartmaatschappijen en grote internationale zakenreisorganisaties. Mijn beleving was dat in het bedrijfsleven alles sneller, hoger, groter en harder moest; zonder dat er nog gekeken werd naar de mensen binnen het bedrijf die zo hard aan het werk waren. Ik kreeg steeds minder voldoening uit mijn dagelijkse taken, alleen het ondersteunen en samenwerken met collega’s gaf mij energie. Ik startte met diverse opleidingen en voelde steeds meer mijn roeping om nog meer mensen te mogen ondersteunen in het vinden van de weg naar zichzelf, hun eigen kracht. Mijn achtergrond in het bedrijfsleven heeft mij veel ervaring en kennis gegeven, ik heb een heldere kijk op zaken en kan vanuit het kleinste detail uitzoomen naar het grote plaatje en snel de vinger op de zere plek leggen. Je kunt mij herkennen als een open en eerlijk persoon, ik kom graag gelijk tot de kern en zal er geen doekjes om winden. Alles vanuit vertrouwen, respect en in veiligheid. Ik kan goed luisteren en ben oprecht betrokken bij jouw verhaal.

NLP
KTNO
CGI
Yoga Alliance
RVS200
SNRO