Samen bespreken we hoe ik jou kan begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vragen als: “Wie wil ik werkelijk zijn?” “Waar word ik echt gelukkig van?” “Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties en gedachten?”

Ik geef jou de tools in handen om met zelfvertrouwen verantwoording te nemen voor verandering in jouw leven.

Ben jij er klaar voor?! Ik sta in de startblokken om je te verbinden met jezelf.

Ja! Ik wil starten

Outdoor Life Coaching

Tijdens het wandelen betrekken we de natuur en de omgeving in het proces van coaching om zo te ervaren welke betekenis dit heeft in je dagelijks leven op dit moment. Door te reflecteren op de natuur kun je snel en makkelijk tot de kern komen en nieuwe inzichten opdoen, waardoor je weer toegang krijgt tot jouw eigen natuur.

Lees meer

dōTERRA etherische oliën

Vele verschillende planten bedekken de aarde in verschillende vormen, maten, kleuren en geuren. Veel van deze planten bevatten bestanddelen die je niet met het blote oog kunt zien – ze zitten verstopt in de wortels, bloemen, zaden, schors of op andere plekken in de plant. Deze bestanddelen staan bekend als essentiële oliën. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën, ook wel de vluchtige aromatische bestanddelen, geven de plant z’n aroma, beschermen ‘m tegen gevaren vanuit de natuur en insecten, en spelen zelfs een rol in de bestuiving van de plant.

Lees meer

Holistische Coaching

Een holistische visie gaat er vanuit dat alles onderdeel is van een groot geheel, waarin alles met elkaar is verbonden. Bewustwording is de eerste stap naar een holistische leefwijze; daarom heb ik mijn gereedschapskist gevuld met meerdere methodieken zodat ik deze intuïtief kan integreren tijdens de Holistische Coaching sessie.

Lees meer

Hatha Yoga

Al jaren deed ik aan yoga, voornamelijk in de sportschool en soms in een yogastudio. De rust en balans waar yoga zo bekend om staat kon ik lastig ervaren. Tot ik in aanraking kwam met een ‘echte’ Yoga Teacher… ik begreep eindelijk wat er bedoeld werd met balans, verbinding en in het hier en nu zijn. Ik was verliefd! Inmiddels heb ik zelf een opleiding als Yoga Teacher gedaan, dit heeft mij nog meer verdieping gebracht en leert me iedere dag bewust te zijn van de kracht en liefde in mijzelf.

Lees meer

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP leert je om je brein te besturen met taal en non-verbale communicatie, met als resultaat je steeds beter te voelen. Met het toepassen van eenvoudige NLP oefeningen zul je merken dat je steeds meer positieve gedachten krijgt, positieve beelden in je hoofd vormt, beter leert communiceren of betere strategieën kan maken om je doelen te bereiken.

“It’s your road and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you. ”

Rumi

“Be the change you wish to see in the world.”

Mahatma Gandhi