Samen bespreken we hoe ik jou kan begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vragen als: “Wie wil ik werkelijk zijn?” “Waar word ik echt gelukkig van?” “Hoe krijg ik meer grip op mijn emoties en gedachten?”

Ik geef jou de tools in handen om met zelfvertrouwen verantwoording te nemen voor verandering in jouw leven.

Ben jij er klaar voor?! Ik sta in de startblokken om je te verbinden met jezelf.

Ja! Ik wil starten

Wandelcoaching

Tijdens het wandelen betrekken we de natuur en de omgeving in het proces van coaching om zo te ervaren welke betekenis dit heeft in je dagelijks leven op dit moment. Door te reflecteren op de natuur kun je snel en makkelijk tot de kern komen en nieuwe inzichten opdoen, waardoor je weer toegang krijgt tot jouw eigen natuur.

Lees meer

Opstellingen

Ook wel systemisch werk genoemd, een methode die door psychotherapeut Bert Hellinger is ontwikkeld, richt zich oorspronkelijk op familiesystemen om de diepere krachten te onthullen die onbewust onze gedachten, gedrag en emotionele ervaringen gedurende meerdere generaties beïnvloeden. Een opstelling toont je welke plek jij in een (familie)systeem inneemt.

Lees meer

Holistische Coaching

Een holistische visie gaat er vanuit dat alles onderdeel is van een groot geheel, waarin alles met elkaar is verbonden. Bewustwording is de eerste stap naar een holistische leefwijze; daarom heb ik mijn gereedschapskist gevuld met meerdere methodieken zodat ik deze intuïtief kan integreren tijdens de Holistische Coaching sessie.

Lees meer

Hatha Yoga

Al jaren deed ik aan yoga, voornamelijk in de sportschool en soms in een yogastudio. De rust en balans waar yoga zo bekend om staat kon ik lastig ervaren. Tot ik in aanraking kwam met een ‘echte’ Yoga Teacher… ik begreep eindelijk wat er bedoeld werd met balans, verbinding en in het hier en nu zijn. Ik was verliefd! Inmiddels heb ik zelf een opleiding als Yoga Teacher gedaan, dit heeft mij nog meer verdieping gebracht en leert me iedere dag bewust te zijn van de kracht en liefde in mijzelf.

Lees meer

“It’s your road and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you. ”

Rumi

“Be the change you wish to see in the world.”

Mahatma Gandhi

Super fijne behandeling gehad bij Linda. Ik zat al een tijdje vast, wist niet wat ik wilde en was erg neerslachtig. Na een opstelling voelde ik letterlijk de energie weer stromen en had ik weer zin in het leven. Als afsluiting heeft Linda mij een Reiki behandeling gegeven waarin ik niets dan fijne energie, licht en opluchting voelde. Linda is heel doortastend en weet precies de pijnpunten aan te geven waarin ik vast liep – ze weet een goede en duidelijke spiegel voor te houden zodat je handvaten hebt waar je na de behandeling thuis ook mee verder kan. Ik zou iedereen aanraden om bij haar langs te gaan voor een behandeling.

Anita

Dank voor je diepgaande gesprekken. Ik ben blij met het feit dat je verder durft te kijken dan mijn woorden tot nu toe gingen, en je gevoel durft te volgen en uitspreekt. Ik ben daardoor na 5 sessies verder gekomen dan bij menigeen. DANK dat je laat zien hoe het is om te leven wat je uitspreekt.

Edwin
Totaal blanco een reiki behandeling gedaan.. zeer verrassend en voor vele doeleinden!! Linda is professioneel maar zeer prettig in omgang. Ik voelde mij op me gemak en na afloop ontspannen.
Marcella
Ik heb een outdoor sessie ervaren en sindsdien sta ik met veel meer zelfvertrouwen in het leven.
Sofie
Ik kwam bij Linda voor een reiki behandeling ivm stress klachten en sombere gedachten. Linda heeft een respectvolle bejegening en een empathische houding. Ik voelde mij direct op mijn gemak mede doordat ik mij gezien en gehoord voelde. Vooraf werd er gevraagd wat voor mij de intentie van de behandeling was. Na de behandeling voelde ik mij ontspannen. Die nacht heb ik slecht geslapen en daarna juist weer goed en durfde ik voor mij een belangrijke stap te zetten. Energie ging weer stromen, heel blij mee.
Marja

Als je op zoek bent naar helderheid, een eerlijke en oprechte kijk naar jezelf aan kunt en als je er klaar voor bent om positieve veranderingen aan te brengen in je leven, dan ben je bij greatfeeLIN aan het goeie adres. Linda weet hoe ze je vanuit vertrouwen en met humor en oprechtheid de juiste weg op kan wijzen.

Lisanne
Vanaf het moment van binnen komen tot het moment van weg gaan voelde de ruimte in harmonie met wie Linda is. Heel warmtelijk en veilig. De weg was open om mij open op te stellen en mijn uitdagingen te vertellen. Via een vragenlijst kreeg zij inzicht in welke techniek voor mij op dat moment nodig was. De techniek die ze toe paste was heel visueel, tastbaar en super voelbaar. Door de vragen kwam ik in heldere stappen dichterbij mijn eigen kern/ waarheid. Ik voelde in mijn lichaam dat ik dieper en dieper ging staan in mijn eigen kracht en mezelf kon vertellen wat ik nodig had. Het zelfvertrouwen en de zelfliefde groeide! Daarna kreeg ik een korte reikibehandeling waardoor de coachsessie nog dieper zakte in mijn gehele zijn. Ik ging met een big smile de deur uit, geheel in een staat van ontspanning en tevredenheid.
Noot: Wat je nodig hebt zit in een ieder van ons zelf en Linda begeleid je liefdevol en heel helder naar die eigen kern en waarheid van jezelf. Prachtig mooi mens ben je Linda.
Annous

Het was mijn eerste ervaring met holistische coaching & Reiki en het is mij heel goed bevallen. Linda geeft rust en vertrouwen en gaf me praktische tips mee voor thuis. Door de fijne behandelingen voel ik mij weer in balans en zijn mijn hoofdpijnklachten verdwenen.

Elsbeth
Ik ben bij Linda geweest voor een opstelling. Mijn wens was om op een diepere laag verbinding te maken met mijn talenten. De opstelling heeft mij mooie inzichten gegeven over wat mij beperkt om in mijn grootsheid te gaan leven. Dankbaar voor. Linda begeleidde de sessie vanuit rust en vertrouwen. Daarbij kan zij erg goed invoelen in het veld.
Ilona