Holistische Coaching

Heel en compleet

Wil jij meer genieten en vreugde ervaren?

Liefdevoller zijn naar jezelf?

Vaker tijd voor jezelf nemen en kunnen ontspannen?

Beter je grenzen bewaken en je energieker voelen?

Om jou te ondersteunen in het prachtige proces van bewustzijnsontwikkeling gaan we samen aan de slag met diverse methodieken.

Jij kiest actief voor jouw doel en neemt stappen om verandering in gang te zetten.

Tijdens een sessie benader ik jouw hulpvraag vanuit een holistisch oogpunt, dat betekent ‘vanuit het geheel’ kijkend naar fysiek niveau (lichamelijke pijnklachten), emotioneel niveau (gevoelens), mentaal niveau (gedachten en overtuigingen), energetisch niveau (energie) en spiritueel niveau (oorzaak).

Met behulp van energetisch lichaamswerk, (familie)opstellingen, NLP, Reiki, meditaties, visualisaties, hypnose, yoga- en ademhalingsoefeningen leggen we een verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Je krijgt inzicht in je patronen en overtuigingen en leert je oude pijn te (h)erkennen, verwerken en loslaten. Het transformeren van jouw blokkades helpt jou al het overbodige achter je te laten en steeds meer authentiek te leven en weer in verbinding te komen met jouw kern.

Wil jij graag met aandacht werken aan herstel en balans, op een tempo dat bij jou past? Bij Holistische Coaching transformeer je stap voor stap naar een steeds evenwichtiger, liefdevoller en bewuster leven. Ik navigeer jou graag door dit proces.

Holistische Life Coaching trajecten

Het persoonlijke coaching traject is gevuld met transformatieve en bevrijdende methodes en oefeningen om jouw levensenergie weer te laten stromen! Naast mijn volwaardige ondersteuning tijdens jouw traject bestaan de individuele sessies uit intensieve persoonlijke begeleiding waarbij de tijdsduur varieert van 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van wat op dat moment voor jou nodig en mogelijk is.

Voordat we uitgebreid op ontdekkingsreis gaan met jouw doel, starten we jouw traject met een intake tijdens een heerlijke boswandeling waarbij de natuur ons helpt afstemmen op jouw veranderproces. Ieder traject begeleid ik intuïtief en is afgestemd op jouw thema. Mijn intentie is diepgang en ontspanning combineren, reflecteren en integreren, nieuwe inzichten omzetten in praktische invulling zodat jij dit kan toepassen in jouw dagelijks leven.

Mijn coaching trajecten staan voor investeren in jezelf, openstaan voor verandering, jezelf waardevol vinden en de intrinsieke motivatie voelen om jouw eigen leven te creëren.
Voel je hierbij een volwaardige JA? Ben jij er klaar voor om jezelf te bevrijden?

Maak dan nu je eerste belafspraak, vrijblijvend en zonder kosten.

Ik wil meer weten
I will love you Reiki