dōTERRA etherische oliën

Zuiver en puur

Etherische olie brengt het lichaam in balans, dat betekent dat wanneer het lichaam meer in evenwicht is het minder snel ziek wordt. Aromatherapie kan goed in combinatie of als aanvulling worden gebruikt op de moderne geneeskunde en/of andere vormen van alternatieve therapie.

Etherische oliën worden gewonnen uit de schors, bloem, vrucht, het blad, zaad of wortel van een plant of boom door middel van destillatie. Etherische oliën zijn sterk geconcentreerd en hebben een sterk aroma. Een druppel etherische olie bevat letterlijk de meest krachtige en helende componenten van de plant. Ieder mens kan optimaal profiteren van de beschermende en genezende kracht van planten door het gebruik van etherische oliën. Etherische oliën zijn samengesteld uit zeer kleine moleculen, die de celwand kunnen doordringen. Sommige componenten van etherische oliën kunnen zelfs de bloed-hersenen-barrière passeren. De oliën kunnen helpen het evenwicht te herstellen op een holistisch niveau.

Holistisch betekent ‘geheel’ – fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische oliën. De geuren werken op het onderbewuste en brengen het zenuwstelsel terug in evenwicht. De subtiele helende eigenschappen van etherische oliën zijn van een hoger niveau dan chemische geneesmiddelen en hebben een krachtiger effect op de geest en emoties.

GreatfeeLIN werkt met dōTERRA CPTG etherische oliën, de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment. Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld.

Tijdens diverse workshops kun je via een inspirerende en interactieve uitwisseling de oliën proeven, ruiken, voelen – ervaren wat de oliën voor jou kunnen betekenen.

Hou de agenda in de gaten voor de volgende workshop of maak een afspraak voor een 1-1 consult.